+30 22840 24245
Διάρκεια: Ημερησια Εκδρομη
Τοποθεσία: Σαντορίνη
Τιμή: 65€
Book Now!

Σαντορίνη

 Τα πλοία της Σαντορίνης ήταν τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο, πριν από εφτά χιλιάδες χρόνια και η τέχνη της ναυπηγικής είναι αρχαία. 

Ημερήσια εκδρομή στη Σαντορίνη

Η κρουαζιέρα ξεκινά απο το λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι στις 08.00 και φτάνει στον Αθηνιό στις 10.30. Με την άφιξή σας, ένα πολυτελές λεωφορείο και ένας ξεναγός θα σας περιμένουν και θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ναυτικό μουσείο, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό παλιό αρχοντικό. Τα πλοία της Σαντορίνης ήταν τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο, πριν από εφτά χιλιάδες χρόνια και η τέχνη της ναυπηγικής είναι αρχαία. Μετά την επίσκεψη στην Οία, θα πάτε στην πρωτεύουσα Φηρά, ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο καθώς είναι χτισμένη στο χείλος του γκρεμού. Κατά την παραμονή σας μπορείτε να επισκεφτείτε το Ενετικό σπίτι του Γκύζη, που βρίσκεται στο κέντρο της καθολικής συνοικίας και πολλές εκθέσεις γίνονται εκεί. Υπάρχει μόνιμη έκθεση αρχαίων χαρτών και εγγράφων, που αφορούν τη Σαντορίνη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες. Το αρχαιολογικό μουσείο είνια επίσης πολύ ενδιαφέρον, αφού τα εκθέματα αφορούν την ιστορία του νησιού, ειδικά τα αρχαία εδώλια του Κυκλαδικού πολιτισμού. Στις 16.50 θα επιβιβαστείτε στο πλοίο για την επιστροφή στο Πίσω Λιβάδι στις 19.30.

Από Τρίτη 07/06,και καθε Τριτη αναχώρηση στις 8:30 και άφιξη στον Αθηνιό στις 10:45,  αναχώρηση από Σαντορίνη 17:15 κι επιστροφή στο Πίσω Λιβάδι 19:15

Κάθε Τετάρτη από 07/06 και Τρίτη

Τιμή για ενήλικες Τιμή για παιδιά από 4-12 ετών
65€ 35€

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά από και προς το σημείο αναχώρησης και ξενάγηση με λεωφορείο στα αγγλικά, ελληνικά και ιταλικά στην Οία και τα Φηρά.

 

Περισσότερες Φωτογραφίες: