+30 22840 24245
Τοποθεσία: Γλυφάδα - Αθήνα
Τιμή: 55€
Book Now!

Congo Palace Hotel

Ξενοδοχείο στη Γλυφάδα Congo Palace, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα Αττικής. 4 αστέρων ξενοδοχείο για πολυτελή διαμονή.

Congo Palace Hotel – Γλυφάδα

Σας καλωσορίζουμε στο Congo palace, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα Αττικής. Πρόκειται για ένα 4 αστέρων ξενοδοχείο στη Γλυφάδα το οποίο είναι κτισμένο σε ένα πολύ κομβικό σημείο της περιοχής και μάλιστα πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας.

To Congo Palace δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα πιο μοντέρνα ξενοδοχεία στη Γλυφάδα, αφού διαθέτει 7 τύπους δωματίων και στο σύνολο 91 πανέμορφα δωμάτια που σας περιμένουν για διαμονή με ποιοτικές παροχές σε ένα κτίριο 4 ορόφων με θέα θάλασσα και πισίνα ξενοδοχείου. Το έμπειρο προσωπικό μας με επαγγελματική συμπεριφορά, αλλά συγχρόνως και με ένα ζεστό χαμόγελο, σας περιμένει για μια φιλοξενία ανάλογη της φήμης του ξενοδοχείου στη Γλυφάδα Congo Palace.

Διαμονή στη Γλυφάδα
Επιλέξτε το ξενοδοχείο Congo Palace για διαμονή στη Γλυφάδα και σίγουρα δε θα το μετανιώσετε!Τα άνετα και πλήρως ανακαινισμένα 92 δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα καθώς και (4 junior σουίτες,4 σουίτες και 4 studios) έχουν άριστα εξοπλιστεί για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας, άλλα με θέα πισίνα και άλλα με θέα θάλασσα και Λεωφ. Ποσειδώνος.Για άνετη διαμονή στην Αθήνα, δίπλα στη θάλασσα, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν:
- Δύο ξεχωριστά ή ένα διπλό κρεβάτι (για τα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια) και 3 ξεχωριστά κρεβάτια (για τα τρίκλινα δωμάτια).
- Ηχομονωμένα παράθυρα.
- Ανεξάρτητα ρυθμιζόμενο κλιματισμό ψύξης / θέρμανσης.
- Γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση στο ιντερνέτ.
- Δορυφορική τηλεόραση.
- Γραφείο εργασίας.

Επίσης, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια για άτομα με κινητικές ιδιαιτερότητες έτσι ώστε η διαμονή στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Congo Palace, να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.

 

SEASONS
ROOM
LOW
15/01 – 31/03
MIDDLE
01/04 – 31/05 & 01/10 – 31/10
HIGH
01/06 – 30/09
Single 55€ 60€ 70€
Double 65€ 70€ 80€
Triple 80€ 85€ 95€

 

Περισσότερες Φωτογραφίες