+30 22840 24245
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Τιμή: 120€
Book Now!

17

Το a.d. Imperial Palace βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης

Ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace | Θεσσαλονίκη

Το a.d. Imperial Palace είναι ένα ξενοδοχείο Α΄Παραδοσιακό στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα ολοκαίνουριο κτίριο που τηρεί όλες τις προδιαγραφές του νέου αντισεισμικού κανονισμού, με αναπαλαιωμένη την διατηρητέα πρόσοψη του νεοκλασικού κτίσματος των αρχών του περασμένου αιώνα, πραγματικό στολίδι για την πόλη μας. Διατηρώντας το νεοκλασικό ύφος διακόσμησης στους εσωτερικούς χώρους, μαγεύει τον επισκέπτη και του δίνει την αίσθηση ξεκούρασης σε ένα ταξίδι στην ιστορία της Θεσσαλονίκης.

Διαμονή
Το a.d. Imperial Palace βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης σε πολύ κοντινή απόσταση από τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης μας. Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο διαθέτει 2 σουίτες και 70 δωμάτια ιδιαίτερα διακοσμημένα συνδυάζοντας το νεοκλασικό και βικτοριανό στυλ με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι η μοναδικότητα του κάθε δωματίου, αφού το κάθε ένα έχει τη δική του προσωπική διακόσμηση. Στους άνετους χώρους των δωματίων του a.d. Imperial Palace ο επισκέπτης μπορεί πραγματικά να χαλαρώσει μετά από μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης έχοντας στις υπηρεσίες του μια πληθώρα παροχών οι οποίες θα κάνουν τη διαμονή του αξέχαστη.

Bar – Restaurant
Σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο περιβάλλον ο επισκέπτης του café bar του a.d. Imperial Palace μπορεί να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του. Ο συνδυασμός του βικτοριανού στυλ διακόσμησης με την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου οδηγεί τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Στο εστιατόριο καθημερινά προσφέρεται πλούσιος πρωινός μπουφές με τοπικά εδέσματα. Το Bar–Restaurant είναι έτοιμο να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία.

Χώροι Συνεδρίων και Εκδηλώσεων
To a.d. Imperial Palace διαθέτει 2 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων με μέγιστη χωρητικότητα 150 και 180 ατόμων αντίστοιχα. Στις αίθουσες του ξενοδοχείου μπορεί να φιλοξενηθεί με μεγάλη επιτυχία οποιασδήποτε τύπου εκδήλωση όπως συνέδρια, ομιλίες, δειγματισμοί, σεμινάρια κ.α.. Το ξενοδοχείο χαίρει προνομιακής τοποθεσίας στο κέντρο της πόλης έχοντας εύκολη πρόσβαση για όλους τους επισκέπτες μας.

 

 

ROOM
Single 120€
Double 150€
Triple 199€
Suite 230€

 

Περισσότερες Φωτογραφίες