Ιππασία

Ένας ιδανικός τρόπος να εξερευνήσεις τις ομορφιές της Πάρου είναι η ιππασία, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία με την συνοδεία ενός επαγγελματία εκπαιδευτή. Η διαδρομές ξεκινούν από την τοποθεσία Κακάπετρα κοντά στην Παροικιά και συνεχίζουν μέσα από ήσυχα μονοπάτια τα οποία είναι προσιτά μόνο με τα πόδια ή με το άλογο, απολαμβάνοντας την μαγευτική θέα και τον φυσικό πλούτο του νησιού αλλά και πλάι στην θάλασσα απολαμβάνοντας την μαγευτική ομορφιά του Αιγαίου.

-Πρωινές διαδρομές-

1η Επιλογή->06.00-08.00

Διαδρομή: Κακάπετρα-Παρασπόρος-Αγία ειρήνη-Παρασπόρος-Ξερό Ξύλο-Κακάπετρα
Περιλαμβάνει: Μπάνιο με τα άλογα, Ανατολή ηλίου, καφέ στο τέρμα.

Τιμή

/ρωτήστε μας

2η Επιλογή->09.00-10.00

Διαδρομή: Κακάπετρα-Παρασπόρος-Πεταλούδες-Κακάπετρα

Τιμή

/ρωτήστε μας

-Απογευματινές διαδρομές-

3η Επιλογή->18.00-20.00

Διαδρομή: Κακάπετρα-Παρασπόρος-Αγία Ειρήνη-Παρασπόρος-Ασπριές-Ταξιαρχάκι-Κακάπετρα

Τιμή

/ρωτήστε μας

-Ολοήμερο-

4η Επιλογή Ημερίσια Διαδρομή-> 09.30-17.00

Διαδρομή: Κακάπετρα, Δάσος, Πεταλούδες (στάση), Αγία Ειρήνη (στάση/ μπάνιο & Φαγητό), Παρασπόρος, Κακάπετρα
Περιλαμβάνει: Επίσκεψη Πεταλούδες, παραλία Αγία Ειρήνη για μεσημεριανό γεύμα και κολύμπι.

Τιμή

/ρωτήστε μας

Πακέτο 2 ατόμων: 350€

Βόλτα με Γαϊδουράκια

1η Διαδρομή με Γαϊδουράκια

3 ωρη εκδρομή σε Παροικία, Κακάπετρα, Άγιος Αρσένιος, Κοιλάδα με τις Πεταλούδες.

Διάρκεια διαδρομής¨Πρωί 09:00-12:00 ή Απόγευμα 17:00- 20:00

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία έρχεται να μας δώσει την δυνατότητα να εξερευνήσουμε την διαφορετική πλευρά του νησιού. Παρέα με τα γαϊδουράκια να θαυμάσουμε την ομορφιά της Παριανής φύσης μέσα από πολλά μονοπάτια αλλά και ένα φυσικό «παράδεισο», την Κοιλάδα με τις πεταλούδες. Σε αυτή φιλοξενούνται ποίκιλλα είδη φυτών, ψηλά δέντρα αλλά και ένα ιδιαίτερο είδος πεταλούδας το οποίο κατά τους μήνες Ιούνιο – Σεπτέμβριο εμφανίζεται και γεμίζει την κοιλάδα, προσφέροντας ένα θαυμάσιο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους. Η διαδρομή μας ξεκινά από την Παροικία διασχίζοντας την περιοχή Κακάπετρα όπου φτάνουμε στο όμορφο Μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου και καταλήγουμε στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, η οποία βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα μακριά από την Παροικία. Στην Κοιλάδα λειτουργεί καφετέρια στην οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα αναψυκτικό ή το ποτό σας.

Τιμή

/ρωτήστε μας

με φαγητό ανά άτομο

/ρωτήστε μας

€ κόστος εισόδου στην κοιλάδα με τις πεταλούδες
Συμπεριλαμβάνονται: ρόφημα ή αναψυκτικό & επαγγελματίας οδηγός

2η Διαδρομή με Γαϊδουράκια

4-5 ώρες εκδρομή σε Κακάπετρα Παροικιάς, Ασπριές, ξωκλήσι Ταξιάρχη, Παροικία.

Διάρκεια διαδρομής: Πρωινή 09:00-13:00 / Απογευματινή 17:00-21:00

Αυτή η διαδρομή δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε την φυσική ομορφιά της απλότητας η οποία συνδέεται με την παράδοση και τις γεύσεις αυτού του υπέροχου τόπου. Ξεκινώντας από την περιοχή Κακάπετρα στην Παροικιά, ακολουθούμε το μονοπάτι προς τις γραφικές Ασπριές και συνεχίζουμε για το μικρό ξωκλήσι του Ταξιάρχη με την υπέροχη πανοραμική θέα. Επιστρέφοντας προς την Παροικιά μέσω ενός μονοπατιού έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα στην θάλασσα. Λίγο προτού συναντήσουμε το λιμάνι κάνουμε στάση σε ένα εξοχικό σπίτι όπου και θα απολαύσουμε γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, η οποία έχει ως βάση της την μεσογειακή διατροφή, περιλαμβάνοντας ελληνική σαλάτα, φρέσκιες ψητές μελιτζάνες, δροσερό τζατζίκι, σουβλάκι κρέας ή ψάρι και ψημένο ψωμί. Οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τοπικό κρασί και τα παιδιά κάποιο αναψυκτικό.

Τιμή

/ρωτήστε μας

Συμπεριλαμβάνονται: φαγητό, ρόφημα ή αναψυκτικό & επαγγελματίας οδηγός