Σχετικά με εμάς

H Travel to Paros ταξιδιωτική εταιρία ιδρύθηκε το 1992.

Από το 1992 εξυπηρετούμε με συνέπεια ευγένεια και υπευθυνότητα.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να παρέχουμε πληθώρα υπηρεσιών στους πελάτες μας με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Με συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην κορυφή των ταξιδιωτικών εταιριών της αγοράς μας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν διάφορες πτυχές των διακοπών σας, από την προμήθεια ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι την εξασφάλιση της διαμονής σας σε ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας σε όλη την Ελλάδα αλλά ειδικά στα καλύτερα ξενοδοχεία της Πάρου.

Ο στόλος των άνετων αυτοκινήτων μας, ιδανικός για την εξερεύνηση του νησιού, προσφέρεται σε εσάς στις καλύτερες τιμές της αγοράς και είναι στην διάθεση σας για ενοικίαση για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα το χρειάζεστε.

Επίσης η Travel to Paros προσφέρει πολλές εκδρομές σε κοντινά νησιά, ώστε οι πελάτες μας να γνωρίσουν την ομορφιά των Κυκλάδων από κοντά. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται από ιδιωτικά σκάφη και μερικές περιλαμβάνουν ακόμα και ξεναγήσεις στα γειτονικά μας νησιά.

Ακόμη, η Travel to Paros είναι συνεργάτης της A1 Yachting Trade Consortium και παρέχει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες για τους πελάτες της Α1. Οργανώνουμε με κάθε λεπτομέρεια την διαμονή των ταξιδιωτών στα σκάφη αναψυχής της Α1 και διεκπεραιώνουμε κάθε επιθυμία του ιδιοκτήτη του σκάφους, του πληρώματος και των φιλοξενούμενών τους είτε στην θάλασσα είτε στην ξηρά.

Ανταποκρινόμαστε σε κάθε απαίτηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου, ακριβώς απέναντι από τον σταθμό των λεωφορείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στον χώρο μας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.