Εισιτήρια

Εκδίδουμε κάθε είδους ακτοπλοϊκό εισιτήριο, για οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα, καθώς και για τις γραμμές προς Ιταλία.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια online.

Κλείστε εδώ

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Το νησί συνδέεται με τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου στην ηπειρωτική Ελλάδα, με όλες τις Κυκλάδες, καθώς και με το Ηράκλειο της Κρήτης και τα Δωδεκάνησα κατά τη θερινή σεζόν.

Η σύνδεση με τον Πειραιά είναι καθημερινή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με την εταιρεία BLUE STAR FERRIES ενώ κατά τη θερινή σεζόν προστίθενται και πλοία της HELLENIC SEAWAYS. Το Λαύριο εξυπηρετείται με ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο ενώ η Ραφήνα το καλοκαίρι με ταχύπλοο και συμβατικό. Το Ηράκλειο Κρήτης συνδέεται καθημερινά με την Πάρο με ταχύπλοο, το οποίο συνδέει το νησί και με τα δυο μεγάλα αεροδρόμια των Κυκλάδων, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Προς τα νησιά των Κυκλάδων υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια και πλήθος επιλογών. Η σύνδεση προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα είναι εφικτή μέσω Σύρου ή Σαντορίνης. Το γραφείο μας εξυπηρετεί τη σύνδεση Ελλάδας – Ιταλίας με την ΑΝΕΚ LINES και τη SUPERFAST καθώς επίσης και όλες τις κύριες γραμμές εντός Ελλάδας, από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Βόλο ή Άγιο Κωνσταντίνο προς τα νησιά. Επιπλέον προσφέρουμε εισιτήρια από τη Χίο, την Κω και τη Ρόδο προς την Τουρκία.

BLUE-STAR-DELOS
aircraft

Αεροπορικά Εισιτήρια

Εκδίδουμε κάθε είδους αεροπορικό εισιτήριο online, για οποιονδήποτε προορισμό στην Ελλάδα, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Έχουμε την δυνατότητα να αποστείλουμε τα εισιτήρια σε ηλεκτρονική μορφή με SMS στο κινητό σας.

Απολαύστε το ταξίδι μαζί μας!