Κάθε Τρίτη

Ημερήσια Εκδρομή στη Σαντορίνη

Η κρουαζιέρα ξεκινά από το λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι και φτάνει πρώτα στον Αθηνιό.

Με την άφιξή σας, ένα πολυτελές λεωφορείο και ένας ξεναγός θα σας περιμένουν και θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας.

Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ναυτικό μουσείο, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό παλιό αρχοντικό. Τα πλοία της Σαντορίνης ήταν τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο, πριν από εφτά χιλιάδες χρόνια και θα μπορέσετε να θαυμάσετε την αρχαία τέχνη της ναυπηγικής στο μουσείο.

Μετά την επίσκεψη στην Οία, θα πάτε στην πρωτεύουσα Φηρά, ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο καθώς είναι χτισμένη στο χείλος του γκρεμού. Κατά την παραμονή σας μπορείτε να επισκεφτείτε το Ενετικό σπίτι του Γκύζη, που βρίσκεται στο κέντρο της καθολικής συνοικίας και πολλές εκθέσεις γίνονται εκεί. Υπάρχει μόνιμη έκθεση αρχαίων χαρτών και εγγράφων, που αφορούν τη Σαντορίνη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες.

Το αρχαιολογικό μουσείο είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον, αφού τα εκθέματα αφορούν την ιστορία του νησιού, ειδικά τα αρχαία εδώλια του Κυκλαδικού πολιτισμού.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά από και προς το σημείο αναχώρησης και ξενάγηση με λεωφορείο στα αγγλικά, ελληνικά και ιταλικά στην Οία και τα Φηρά.

Τα πλοία της Σαντορίνης ήταν τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο,πριν από εφτά χιλιάδες χρόνια και η τέχνη της ναυπηγικής είναι αρχαία.