Διαθέσιμο κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή

Γύρος της Πάρου

Πληροφορίες

This image has an empty alt attribute; its file name is icons_duration.jpg Διάρκεια: Ημερήσια Εκδρομή / Αναχώρηση: 09.00 (Παροικιά) – Επιστροφή: 17.00 (Παροικιά)
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_location.jpg Τοποθεσίες: Πάρος
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_adults.jpg Αγγλικά & Γερμανικά Ενήλικες Τιμή: 45€
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_kids.jpg Αγγλικά & Γερμανικά Παιδιά (4 – 10 ετών) Τιμή: 32€
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_adults.jpg Γαλλικά – Ενήλικες με γεύμα / Τιμή: 75€
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_kids.jpg Γαλλικά Παιδιά (4 – 10 ετών) με γεύμα / Τιμή: 53€

Η εκδρομή μας ξεκινάει από τις 09:00 από την Παροικιά με περίπατο προς το Ενετικό Κάστρο και την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στο πιο ψηλό σημείο της Παροικιάς.

Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε την Παναγία Εκατονταπυλιανή, μια από τις παλαιότερες εκκλησίες της χώρας, την εκκλησία με τις 100 πύλες.

Συνεχίζουμε με λεωφορείο προς το λιμάνι της Πούντας, όπου με πλοίο θα μεταφερθούμε στη γραφική Αντίπαρο.

Επιστρέφοντας στην Πάρο, διασχίζουμε το νότιο κομμάτι της, την Αλυκή και το Δρυό, ενώ στη συνέχεια φτάνουμε στο Πίσω Λιβάδι όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε και να γευματίσουμε. Οι Λεύκες, η πρώτη πρωτεύουσα του νησιού είναι ο επόμενος σταθμός μας με τα γραφικά σοκάκια. Έπειτα συνεχίζουμε στο Μαράθι και στα αρχαία λατομεία, όπου με το μάρμαρο τους έχουν κατασκευαστεί η Αφροδίτη της Μήλου και άλλα φημισμένα έργα της αρχαιότητας.

Το απόγευμα καταλήγουμε στο υπέροχο λιμάνι της Νάουσας όπου απολαμβάνουμε μια αξέχαστη βόλτα και γύρω στις 17:00 επιστρέφουμε στην Παροικιά.