Κρουαζιέρα γύρω από την Αντίπαρο και το Δεσποτικό

Πληροφορίες

This image has an empty alt attribute; its file name is icons_duration.jpg Διάρκεια: 7 ώρες
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_boat.jpg Σκάφος: Captain Ben
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_location.jpg Τοποθεσία:  Γύρος της Αντιπάρου
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_adults.jpg Τιμές Ενηλίκων: 75€ /συμπεριλαμβάνοντας φαγητό και ποτά
This image has an empty alt attribute; its file name is icons_kids.jpg Τιμές Παιδιών: 50€ / συμπεριλαμβάνοντας φαγητό και ποτά

 

Η κρουαζιέρα γύρω από την Αντίπαρο και το Δεσποτικό διαρκεί 7 ώρες περίπου.

Η διαδρομή με σκάφος σας δίνει τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τοποθεσίες προσβάσιμες μόνο με σκάφος και παραλίες με πεντακάθαρα ήρεμα νερά.

Η αναχώρηση από την Αντίπαρο είναι στις 09:45 και από την Πούντα (Πάρος) στις 09:50. Αμέσως μετά την αναχώρηση σερβίρονται καφές και τσάι, ως τις 11:00.

Κάνουμε πέντε στάσεις για κολύμπι και βουτιές σε μικρούς κόλπους και νησάκια γύρω από το νησί της Αντιπάρου και το Δεσποτικό. Οι στάσεις έχουν διάρκεια είκοσι λεπτών εκτός της στάσης στο Δεσποτικό που διαρκεί μιάμιση ώρα. Στο Δεσποτικό θα απολαύσουμε μεζεδάκια και ούζο, καθώς παράλληλα θα ετοιμάζονται τα ψητά στη σχάρα τα οποία συνοδεύονται με σαλάτες από λαχανικά και μακαρόνια αλλά και τζατζίκι για ένα νόστιμο γεύμα στο σκάφος, κλείνοντας με ένα δροσιστικό παγωτό.

Μετά την αναχώρηση συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας κάνοντας στάσεις για κολύμπι, απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, προσφέροντας σας φρέσκα φρούτα εποχής.

Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

Το σκάφος έχει πλήρωμα 7 ατόμων για την εξυπηρέτηση σας και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών είναι ελεγχόμενη. Η διαδρομή είναι ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Η τιμή του ταξιδίου είναι 60€ για τους ενήλικες και 50€ για τα παιδιά συμπεριλαμβάνοντας φαγητό και ποτά.

Ανακαλύψτε μαζί μας την Αντίπαρο.